De Elkatherm kwaliteit

DE NIEUWE MANIEREN VAN VERWARMEN

Al meer dan 60 jaar staan onze inertieradiatoren synoniem voor efficiënte elektrische verwarming. Duizenden tevreden klanten in Europa vertrouwen vandaag op onze Elkatherm radiatoren. De belangrijkste reden zit in elke ELKATHERM- radiator : een kern bestaande uit hoogwaardige chamotte accumulatiestenen, die een fundamentele bijdrage leveren voor de inertie van onze radiatoren en zo zorgen voor een constante aangename warmte.

1.
Elkatherm is

ECOLOGISCH

2.
Made in

GERMANY

3.
Eenvoud van

INSTALATIE

4.
Elkatherm is

ZUINIG

5.
25 jaar

GARANTIE

DE SK-SERIE

In behaaglijke warmte genieten van uw uitzicht

Onze serie SK is de ideale keuze voor diegenen die vrij zicht op de buitenwereld willen hebben. Of het nu in veranda’s of in kamers met ramen tot op de grond is, dit model kan gebruikt worden vanaf een hoogte van slechts 40 cm van de drempel. Geen behoefte aan duur installatie werk, om de verwarming te bedienen, gewoon, zoals alle andere ELKATHERM®-modellen, volstaat een gewoon
stopcontact of een directe verbinding. Naast de eenvoud van ingebruikname onderscheiden
deze apparaten zich door een maximum aan veiligheid. Dit dankzij het automatisch stoppen van individuele segmenten : als kleren op de radiator worden geplaatst, wordt deze sectie automatisch „onderbroken“ om het risico op oververhitting te voorkomen.

Ontdek de gamma

DE SN-SERIE

Een stijl die u zo zou kunnen passen

De SN-serie is ideaal voor kleine ruimten. Of het nu gaat over kleine kamers, stukken zolder, badkamers of toiletten: de fl exibiliteit van dit model is de juiste oplossing voor bijna alle soorten kamers. Deze compacte warmtebron (kleine power package) biedt het comfort van een echte tegelkachel. Indien u meerdere kamers dient te verwarmen, raden wij u aan onze innovatieve afstandsbediening “Comfort Control” te gebruiken. Hierdoor kunt u de gebruikstijd en het temperatuurniveau van uw radiatoren individueel bepalen. Simpel en comfortabel met een eenvoudige druk op het scherm.

Ontdek de gamma

DE S-SERIE

Onze universele reeks

De serie S is dé klassieker van ELKATHERM®. Veelzijdig, gemakkelijk en krachtig, geschikt voor verschillende soorten interieurs en kan gebruikt worden als hoofdverwarming. De S-serie is de juiste keuze voor wie fl exibel wil blijven en hoge onderhoudskosten, omvangrijke verwarming, tank en schoorsteenvegerbezoeken wil vermijden. Met een standaard hoogte van 63 cm, kunt u de modellen van de S-serie perfect onder vensterbanken plaatsen. Dankzij hun thermische langgolvige straling zorgen ze voor een homogene omgevingstemperatuur.

Ontdek de gamma

DE SD-SERIE

Hoge prestaties voor hoge eisen.

Voorzien met een dubbele kern van accumulatie in chamotte, biedt de SD-serie vermogens van 1000 tot 3000 W. Dankzij zijn compacte afmeting (plaatingsdiepte: 13cm), is deze serie ideaal om een comfortabele warmte te leveren in allerlei kamers zonder te veel ruimte in te nemen. Voor een betere verdeling van de warmte wordt een schoorsteeneffect gecreëerd dankzij de geribbelde structuur. Dit maakt het mogelijk om grotere oppervlakten te verwarmen. Hun bijzonder robuuste bouw maken de SD-radiatoren volkomen tijdeloos.

Ontdek de gamma

DE SL-SERIE

Puur comfort

De SL-serie is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de badkamer. Zoals alle ELKATHERM® modellen, wordt deze gekenmerkt door een kern uit geïmpregneerde chamotte en een poeder lak van uitstekende kwaliteit, waardoor een hoge weerstand tegen water (beschermingsgraad: IP-24) wordt bekomen. De verticale opstelling zorgt voor een compacte installatie. De serie SL kan perfect vervolledigd worden met een handdoekhouder (zie toebehoren). De elegante en tijdloze stijl past naadloos in elke badkamer. Net als alle andere producten in ons assortiment, is dit model verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Ontdek de gamma

Videos

GRATIS STUDIE

VAN UW ENERGIEBESPARING

Vraag ons gewoon de berekening te maken voor uw woning of installatie. Volledig gratis en vrijblijvend.

check-list excel check-list printen
Met de “Comfort Controle” applicatie

VOORVERWARMEN IN PLAATS VAN VERWARMEN

Het contact met uw verwarmingssysteem is nog nooit zo makkelijk geweest. De nieuwe gratis app. “Comfort Control” geeft u toegang tot nieuwe mogelijkheden in bruikbaarheid en efficiëntie. Ontdek
de voordelen van “verwarming 2.0”

De EKATHERM applicatie "Comfort Control" stelt nieuwe normen op het gebied van intelligente verwarming, waarmee de elektrische inertieverwarming kan worden bediend vanaf elke locatie met een mobiele telefoon of tablet. Via de gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruikersinterface, is het mogelijk om een bijna onbeperkt aantal verwarming te controleren

THERMOSTAAT

BEHOUD ALLE CONTROLE

Voor een betrouwbare controle van uw radiatoren bieden wij u een uitgebreid gamma van e_ ciënte thermostaten. Afhankelijk van het installatie type en de gewenste functie kunt u de juiste oplossing voor uw individuele thuissituatie kiezen. Natuurlijk zullen we blij zijn u te adviseren over alle beschikbare mogelijkheden en combinaties.

Onze toebehoren

VOOR ELK GEBRUIK
EEN OPLOSSING

Onze productportefeuille wordt aangevuld met een selectie van kwaliteitsvolle toebehoren
afgestemd op onze toestellen.

Kleuren

EEN ONEINDIGE WAAIER
AAN COMBINATIES

Het standaardkleur van onze radiatoren is RAL 9010.
Indien je een esthetische toets wilt toe te voegen kan het gehele assortiment worden uitgevoerd in de RAL-kleur van uw keuze.

Contacteer ons
Een vraag, een toelichting?

Neem gerust contact

Elkatherm Benelux
Info@elkatherm.be
+32 (0) 19/32 73 04